ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνεται η αθλητική χρονιά για την ξιφασκία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ καθώς η ομάδα σε μια επιβλητική εμφάνιση κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα παμπαίδων ξίφους μονομαχίας. Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο ανακαινισμένο Κλειστό Γυμναστήριο ΠΕΑΚΙ το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αποτελούμενη από τους ΤΣΙΠΗ Άγγελο, ΣΟΥΚΕΡΑ Νικόλαο, ΜΙΧΑΛΗ Νικόλαο και ΜΕΝΤΗ Κων/νο αντιμετώπισε στα προημιτελικά την ομάδα της Ίριδας όπου επιβλήθηκε με σκορ 45-17 , στα ημιτελικά την ομάδα της Α.Α. Ιωαννίνων  με σκορ  46-17 και στον τελικό την ομάδα του Θησέα Ηρακλείου με σκορ 45-14.

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και ατομικά οι αθλητές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ .

Ανάμεσα σε 66 συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα τρεις αθλητές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ βρέθηκαν στην προημητελική φάση με τον ΜΙΧΑΛΗ Νικόλα να φτάνει ως τον τελικό όπου και γνώρισε την ήττα με σκορ 10-6 από τον ΑΝΤΩΝΙΟΥ Αχιλλέα της Ίριδας . Από τον ίδιο αθλητή είχε χάσει το εισιτήριο για τον τελικό και ο ΣΟΥΚΕΡΑΣ Νικόλαος με το ίδιο σκορ κατακτώντας έτσι την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο ενώ ο ΤΣΙΠΗΣ Άγγελος βρέθηκε στην 5η θέση . Πολύ καλή εμφάνιση και για την αθλήτρια ΧΡΗΣΤΕΑ Χαρά που ηττήθηκε με σκορ 10-9 στο ταμπλό των 16 και δεν κατάφερε να συνεχίσει στην επόμενη φάση . Συνολικά η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συμμετείχε στους αγώνες με 14 αθλητές και αθλήτριες.

Η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ευχαριστεί από την πλευρά της όσους συμμετείχαν στους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος που διοργανώθηκαν από το τμήμα ξιφασκίας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ καθώς και τον Δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου για την συνδιοργάνωση των αγώνων.