ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Από τη διοίκηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνονται τα παρακάτω:

Όσο καλή διάθεση και να επιδείξουμε σαν Σωματείο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ προκειμένου να αμβλύνουμε κάποια προβλήματα σχέσεων με Ακαδημία ιδιωτικών συμφερόντων της Πόλης μας, δυστυχώς το θράσος και η αλήτικη συμπεριφορά τους, μας αναγκάζουν να τους καταγγείλουμε στο Πανελλήνιο και σε όλους τους αρμόδιους φορείς.

Συγκεκριμένα η εν λόγω Ακαδημία πήγε στην Σερβία και κανόνισε φιλικά παιχνίδια με αντίστοιχες ερασιτεχνικές Ακαδημίες του Βελιγραδίου με το όνομα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!!!

Η καπήλευση του ονόματος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι ντροπή για ολόκληρη την Πόλη,  Δήμο και την Περιφέρεια Ηπείρου.

Τα ιδιωτικά συμφέροντα κάποιων έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Πέρα από τις δικές μας ενέργειες στο Νομικό κομμάτι καθώς και τις ενέργειες της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που θίγεται άμεσα από αυτό, η ΕΠΟ θα επιληφθεί του θέματος καθότι το συγκεκριμένο απαράδεκτο συμβάν δυστυχώς ξεπέρασε τα όρια της πόλης μας και έγινε αντικείμενο αλλεπάλληλων επαφών μεταξύ των Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών ΕΛΛΑΔΑΣ και ΣΕΡΒΙΑΣ με σκοπό την προφύλαξη των ομάδων από τέτοιες απατεωνίστικες πρακτικές.

Εμείς από την πλευρά μας ένα έχουμε να πούμε. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!

Επισυνάπτουμε ένα από τα στοιχεία που εστάλη και είναι το mail από την Ομοσπονδία της Σερβίας προς την ΕΠΟ.

Εντολή Διοικητικού Συμβουλίου