Πρωταθλήτρια νεανίδων ξιφασκίας η ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ Ναυσικά-Όλγα

Την 1η θέση κατάφερε να κατακτήσει η 14χρονη αθλήτρια του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων (-17) ξίφους μονομαχίας που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου 2023 στο Ο.Α.Κ.Α..

Πραγματοποιώντας μια συγκλονιστική εμφάνιση ανάμεσα σε 63 αθλήτριες έφτασε ως τον τελικό όπου και αναδείχτηκε νικήτρια με σκορ 15-9 .

Στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα, αφού ευχαρίστησε την οικογένεια της και τον προπονητή της ΚΑΡΑΜΑΝΗ Ανδρέα, δήλωσε ότι επόμενος στόχος της είναι η συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική Ομάδα .

Δεύτερη θέση για την ομάδα εφήβων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ένα ακόμη μεγάλο αποτέλεσμα για την γιαννιώτική ξιφασκία αποτέλεσε η δεύτερη θέση που κατέκτησε η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων . H ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αποτελούμενη από τους ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ευάγγελο, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Νικηφόρο, ΣΟΥΚΕΡΑ Νικόλαο και ΣΤΕΡΓΙΟΥ Βασίλη ξεκινώντας από την 7η θέση στο ranking σε σύνολο 15 ομάδων, με απίστευτο πάθος και τεράστια ψυχικά αποθέματα, επικράτησε διαδοχικά των αντιπάλων της σε αγώνες που κρίθηκαν στο τελευταίο χτύπημα, φτάνοντας ως τον τελικό όπου και ηττήθηκε με ισόπαλο σκορ λόγω του κανονισμού για παθητικό παιχνίδι.