Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από τις αρχές του προηγούμενου καλοκαιριού, στέφθηκε με επιτυχία για την ομάδα μας, αν αναλογισθεί κάποιος τις συνθήκες με τις οποίες ξεκινήσαμε την φετινή αγωνιστική χρονιά.

Έχοντας φύγει για διάφορους λόγους τα 9/11 της βασικής μας ενδεκάδας πέρυσι, που παραπάνω από τους μισούς παίχτες, βραβεύτηκαν στην Ετήσια Γιορτή του Ποδοσφαίρου τον Νοέμβριο ως οι καλύτεροι στις θέσεις που αγωνίστηκαν, συστάθηκε ένα καινούριο ρόστερ με ένα νέο προπονητή με μικρή πείρα και του ανατέθηκε η πολύ δύσκολη αποστολή της δημιουργίας ουσιαστικά μιας εντελώς νέας ομάδας.

Η ανταπόκριση των παιχτών στην δουλειά και τον αγωνιστικό προσανατολισμό, προσπάθεια του Κου Στάικου, ήταν μεγάλη.

Μια ομάδα με μακροχρόνιους τραυματισμούς παιχτών που λογίζονταν σαν βασικοί και “κλειδιά “σχετικά με την κατάρτιση της ομάδας μας (Κόντε, Καραχαλιος ,Παντελάκης, Κιάκος, Ροσέρο, Ριενστρα,Μπιλμπάο) μπόρεσε με την επιμονή και υπομονή όλων, να παρουσιάσει μια αξιόλογη και αξιοπρόσεκτη αγωνιστική εικόνα, ειδικά μετά τον Δεκέμβριο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε σαν Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΆΝΝΙΝΑ όλο το Διοικητικό και Αγωνιστικό προσωπικό της Ομάδας μας και να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία σε ένα πολύ προσγειωμένο και εργατικό παιδί, με πολύ θετικές αγωνιστικές απόψεις γύρω από το ποδόσφαιρο, τον Κο Θανάση Στάικο.

Ο προπονητής μας αν και λίγο άπειρος, μπήκε σε “βαθιά νερά” και τα κατάφερε καλά!