Στη  γειτονιά των αγγέλων, ο Αγγελός μας

 Μια πολύ δυσάρεστη είδηση είχαμε σήμερα (10-2-2024) στον ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αφού ο δικός μας Άγγελος (Βενέτης) μετά από μια μεγάλη μάχη που έδωσε, δεν τα κατάφερε και έφυγε εκεί, ψηλά στη γειτονιά των Αγγέλων.

 Θλίψη σε όλη την οικογένεια του ερασιτέχνη, η οποία εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΗΠ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ. ΒΡΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΩΡΟ ΚΑΙ ΑΔΟΚΗΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ.

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΓΕΛΕ…..ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ…..

ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΡΙΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Ά,Β,Γ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/02/2024

Η μαύρη μέρα που δεν θέλαμε να έρθει ποτέ, είναι η σημερινή. Σήμερα “έφυγε” από κοντά μας ο ΑΓΓΕΛΟΣ.

Το Σωματείο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ κηρύσσει διήμερο πένθος και αναβάλλει κάθε δραστηριότητα των υποδομών του σε όλα τα επίπεδα, έως και τη Δευτέρα, ημέρα της εξοδίου ακολουθίας για τον ΑΓΓΕΛΟ μας.

Εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια και συμμετέχει στο βαρύτατο πένθος.

***ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/2/2024 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!

Ως κομμάτι του αθλητικού οργανισμού ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού Άγγελου αλλά και στην ποδοσφαιρική «οικογένειά» του.
Καλό παράδεισο μικρέ μας ΑΓΓΕΛΕ.
Η διοικηση, το προπονητικό team, το ποδοσφαιρικό τμήμα της ανδρικής ομαδος και των ακαδημιών μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού Άγγελου.
Η ανακοίνωση:
Μαύρη μέρα η σημερινή για την πόλη μας και για τον αθλητισμό των Ιωαννίνων καθώς «εφυγε» απο κοντά μας ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ…. Ο Άγγελος , αθλητής των τμημάτων του Πας Γιάννινα.
Ο οργανισμός της Θύελλας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στης οικογένεια του μικρού Άγγελου και στην οικογενεια του Πας Γιάννινα.
Καλό σου ταξίδι Άγγελε……
Θα είσαι για παντα στις καρδιές μας….

Ως ελάχιστο φόρο τιμής η διοικηση της Θύελλας θα ζητήσει να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στον αυριανο αγώνα της ομαδος μας με αντιπαλο την ομάδα του Θεσπρωτού.

4 ώρ. 
😥Η Σχολή μας εκφράζει τη θλίψη της για το χαμό του μικρού Αγγέλου, ποδοσφαιριστή του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα.
Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
⚽️❌ Ανακοίνωση αναστολής προπονήσεων Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου.
💔Με αφορμή το χθεσινό θλιβερό συμβάν που έχει συγκλονίσει όλη την πόλη, η Σχολή μας αναστέλλει τις αυριανές προπονήσεις, ημέρα της εξοδίου ακολουθίας του μικρού Αγγέλου.
🪽Στη μνήμη του Αγγέλου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άγγελου Βενέτη για τον αδόκητο χαμό του. Ο Άγγελος ήταν ποδοσφαιριστής του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα και των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ηπείρου κι έδωσε με απίστευτο θάρρος την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του. Καλό Παράδεισο Άγγελε…

Ένας Άγγελος έφυγε…
Είναι από τις φορές που τα λόγια περισσεύουν… Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την απώλεια ενός νέου παιδιού…
Ο Α.Ο. Βελισσαρίου, το διοικητικό συμβούλιο, ο προπονητής και οι αθλητές του σωματείου, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του νεαρού Άγγελου Βενέτη, ποδοσφαιριστή του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα και των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ηπείρου.
Το Σωματείο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ κηρύσσει διήμερο πένθος και αναβάλλει κάθε προπονητική δραστηριότητα των υποδομών του σε όλα τα επίπεδα, έως και τη Δευτέρα, ημέρα της εξοδίου ακολουθίας του 13χρονου αθλητή του Συλλόγου που έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας.
ΛOΓΩ TOY AΔOKHTOY XAMOY TOY ΣYNAΘΛHTH MAΣ AΓΓEΛOY BENETH ΠAIKTH TOY EPAΣITEXNH ΠAΣ ΓIANNINA, ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/2/24 H AKAΔHMIA ΘA ΠAPAMEINEI KΛEIΣTH.
Καλό ταξίδι Άγγελε 🕊️

ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα για την τραγική απώλεια του Άγγελου Βενέτη όπως και στον αδελφό του που αγωνίζεται με την Κ17 και την οικογένειά του.
Αναβάλλονται για σήμερα 12-02 -2024 οι προπονήσεις όλων των τμημάτων υποδομών της ομάδας μας ως ελάχιστο φόρο τιμής για τον άδικο χαμο του μικρού Άγγελου,ποδοσφαιριστή του ερασιτέχνη Πας Γιάννινα.
Καλό ταξίδι ΑΓΓΕΛΕ….