Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, όσον αφορά το σήμα, την ονομασία και την υπόσταση της  ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ως θεματοφύλακας της ιστορίας, αλλά και κομιστής του 10% του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ, ποσοστό που δίνει δικαίωμα ελέγχου όλων των αποφάσεων της Ανώνυμης Εταιρείας, οφείλει να διευκρινίσει τα εξής:

  1. Είναι αντίθετος σε κάθε διαπραγμάτευση, μεταβίβαση, επικαρπία ή συνεκμετάλλευση του σήματος του σωματείου το οποίο του ανήκει αποκλειστικά και έχει δοθεί μόνο για χρήση στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, όπως άλλωστε και το καταστατικό της αναφέρει.
  2. Διαφωνεί κάθετα με την προσθήκη κάθε συνθετικού στο όνομα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ το οποίο είναι αδιαπραγμάτευτο. Άλλο η προσθήκη χορηγού στη φανέλα και άλλο η μετονομασία της ομάδας.
  3. Επιμένει ότι από τις τάξεις της επαγγελματικής ομάδας και των υποδομών της πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα άτομα που υπονόμευσαν και υπονομεύουν το σωματείο και διαχειρίζονται ψυχολογίες μικρών παιδιών με όνειρα χωρίς να έχουν κανένα «ειδικό» βάρος.

 

  1. Ήδη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη έχει υποβάλει την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας μη συμφωνώντας με τις παραπάνω «πρωτοβουλίες», ενώ το Δ.Σ. του Σωματείου επιφυλάσσεται να για κάθε νόμιμο δικαίωμα σε αποφάσεις  που προσβάλουν την ιστορία και υπόσταση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
  2. Συμπλέει απολύτως με την ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων της ομάδας μας και επαυξάνει λέγοντας ότι είμαστε ταλαιπωρημένοι και γεμάτοι περηφάνια αλλά ανεξάρτητοι από κάθε «προστάτη» καθότι στην συνείδηση μας δεν θα γίνουμε ποτέ «υποκατάστημα» κανενός.
  3. Μπορεί να είναι Ανώνυμη Εταιρεία αλλά τα Γιάννενα είναι μια πόλη που ζει με την ομάδα και για την ομάδα. Εμείς σαν “μάνα “αυτής της ομάδας έχουμε χρέος να προστατεύσουμε το Όνομα και το Σήμα αυτής, που ουσιαστικά μας ανήκει!

Εκ του Δ.Σ.