ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗ

ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πανελληνιονίκης από τα Γιάννενα/φυσικά του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Το μεγαλύτερο στοίχημα για την κολυμβητική ομοσπονδία είναι να χειροκροτά πρωταθλητές και πρωταθλήτριες από συλλόγους της περιφέρειας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά των αθλημάτων του υγρού στίβου.

Μεγάλη λοιπόν ικανοποίηση για το χώρο, αφού ένας δεκατριάχρονος από τα Γιάννενα κατάφερε και πρωταγωνίστησε πριν από λίγες εβδομάδες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών. Συγκεκριμένα μιλάμε για τον Χρήστο Χαλάστρα ο οποίος γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 2010 στα Γιάννενα και πριν από λίγες εβδομάδες πήρε μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, μια πρωτόγνωρη για αυτόν εμπειρία, στα 100, 200 και 400μ ελεύθερο και κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στα 200 χάλκινο, ένα στα 400, ενώ ήταν τέταρτος στα 100μ ελεύθερο.

Μια σπουδαία εμπειρία για τον Χρήστο, ο οποίος άρχισε να κολυμπάει στα Γιάννενα και να ασχολείται με την κλασική κολύμβηση το 2015, σε ηλικία μόλις πέντε ετών, με προπονητή τον οποίο έχει ακόμα και σήμερα, τον Κώστα Κυριακίδη και σε ποιο άλλο σωματείο… στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο Χρήστος βρέθηκε στο χώρο, λόγω του μεγάλου του αδερφού, του Σπύρου, ο οποίος άνοιξε τα φτερά του και ανήκει πλέον στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ο Χρήστος απο φέτος θα πηγαίνει στην τάξη της Δευτέρας Γυμνάσιου. Είναι πολύ μικρός ακόμα (13 ετών) και καθημερινά ακολουθεί τις οδηγίες των προπονητών του, Κώστα Κυριακίδη και της Ιουλίας Μπίγκου.

Μιλώντας σε αυτή την σύντομη παρουσίαση για τον Ηπειρώτη πρωταθλητή, να πούμε ότι νιώθει ενθουσιασμένος με τα επιτεύγματα του το καλοκαίρι και βέβαια όλα αυτά του δίνουν επιπλέον κίνητρα και περισσότερη ενέργεια να ασχοληθεί με το άθλημα, το οποίο υπεραγαπά και να διακριθεί σε αυτό.

ΠΗΓΗ: https://www.pisina.net/blog/posts/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CE%B1/?fbclid=IwAR27hdLAdyJMefXXyTsCjgo_eZ1z2Bsl8SlXyoiQQEJUlikybPNaj7flri8

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OPEN WATER ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ/ΠΑΙΔΩΝ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ .

Η ομάδα της τεχνικής κολύμβησης συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης OPEN WATER με 5 αθλητές ( 3 αγόρια και 2 κορίτσια) και κατέκτησε: 5 χρυσά 2 αργυρά 1 χάλκινο .

Ο ιστορικός σύλλογός μας, ανακηρύχθηκε πολυνίκης στην βαθμολογία ΕΦΗΒΩΝ/ΠΑΙΔΩΝ με 37 βαθμούς , 3η ομάδα στην γενική βαθμολογία κατηγοριών με 55 βαθμούς .

Ολοι μας οι αθλητές-τριες πραγματοποιήσαν εξαιρετικές κούρσες δίνοντας όλο τους τον εαυτό και εκπληρώνοντας τους στόχους της φετινής χρονιάς!

Αξιέπαινο είναι ότι η αθλήτρια μας Μαριάννα Δούμα εντάχθηκε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας που θα συμμετάσχει στους μεσογειακούς αγώνες στην Κρήτη καθώς και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι!!!!

Επίσης ο Θεόφιλος Λέκκας ύστερα από 2 εκπληκτικές κούρσες στα 1000m και 3000m Δ.Π έχασε για πολύ λίγο την πρόκριση του για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ,ο αθλητισμός όμως μας διδάσκει πάνω από όλα να μη τα παρατάμε ποτέ γι αυτό κ εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με υπομονή ,επιμονή και αξιοπρέπεια .

Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει γι αυτή την τεράστια επιτυχία τους υπεύθυνους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς .

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

https://www.facebook.com/profile.php?id=100057584164789