ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ/ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: «Οσες περισσότερες επιτυχίες μπορούμε»

     Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ένας σύλλογος με έντονη δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια τόσο στην κλασική και στην τεχνική κολύμβηση όσο και στην ανοικτή θάλασσα.

    Πρωταγωνιστές σε αυτήν την προσπάθεια είναι ο Κώστας Κυριακίδης και η Ιουλία Μπίγγου που οδηγούν εκ του ασφαλούς τον σύλλογο από επιτυχία σε επιτυχία.

   Πως ξεκίνησε η φετινή χρόνια και ποιοι είναι οι στόχοι του ΠΑΣ Γιάννενα στον υγρό στίβο;

Την απάντηση μας δίνει η κυρία Ιουλία Μπίγγου η οποία τοποθετείται ως εξής.

     «Ξεκινήσαμε 21 Σεπτεμβρίου 2023 την φετινή κολυμβητική χρονιά με ικανοποιητική και αυξημένη προσέλευση νέων αθλητών στην ομάδα μας συγκριτικά με την περσινή χρονιά.

    την αρχή της χρονιάς γίνονται αξιολογήσεις και βάση των αποτελεσμάτων θέτεται ο στόχος για τον κάθε αθλητή.

Η ανάγκη του κάθε αθλητή είναι ξεχωριστή.

    Έτσι δημιουργείται η υποστηρικτική ομάδα για να πραγματοποιηθούν οι βλέψεις τους. Όλοι οι αθλητές από μικρή ηλικία μαζί με τους προπονητές τους θέτουν στόχους και προσπαθούν να τους υλοποιήσουν αφού η διαδικασία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εξέλιξη του αθλητή και κατ΄επέκταση της ομάδας.

    Το καλεντάρι με τους αγώνες βοηθάει την ομάδα μας να εναρμονιστεί με τους στόχους , να κατανοηθούν από τους αθλητές και να τους στηρίξουν.

    Συγκεκριμένα οι φετινοί στόχοι, είναι να αναπτύξουμε τις υποδομές τη ομάδας μας με μικρούς αθλητές ώστε να μπουν τα θεμέλια από την μικρή ηλικία και να εξελιχθούν στο μέλλον.

    Ακόμη, στην αγωνιστική κατηγορία στην κλασική κολύμβηση να επικρατήσουμε στα παμπεριφεριακά πρωταθλήματα  μας και να έχουμε όσες περισσότερες επιτυχίες μπορούμε σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.

    Όσο για την τεχνική κολύμβηση ,είμαστε σαν ομάδα σε μια ανοδική πορεία όπου και φέτος θα προσπαθήσουμε να έχουμε ακόμη περισσότερες επιτυχίες και προκρίσεις αθλητών μας σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Ο στόχος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι σαφής, ξεκάθαρος και πραγματοποιήσιμος, κάνοντας τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μια μεγάλη αθλητική οικογένεια!!!»

Πηγη: pisina.net