Σημαντική διάκριση για το τμήμα ξιφασκίας του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με το ασημένιο μετάλλιο γύρισε στις αποσκευές της η αθλήτρια του τμήματος ξιφασκίας του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ Ναυσικά για την διοργάνωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ξιφασκίας παμπαίδων παγκορασίδων ξίφους μονομαχίας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 25 ως 27 Ιουνίου 2021.

Σε μια ανεπανάληπτη εμφάνιση ανάμεσα σε 44 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα κατάφερε να φτάσει ως τον τελικό χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρώτη θέση.

Με το αποτέλεσμα αυτό βρίσκεται πλέον στην 1η θέση της συνολικής βαθμολογικης κατάταξης παγκορασίδων. Επίσης εξαιρετική ήταν και η παρουσία του αθλητή ΣΟΥΚΕΡΑ Κωνσταντίνου ο οποίος αν και ήταν από τους μικρότερους ηλικιακά αθλητές έφτασε στην τελική 8αδα ,σε σύνολο 50 αθλητων, όπου και αποκλείστηκε από τον μετέπειτα νικητή των αγώνων.

Η κατάταξη των υπολοίπων παιδιών ήταν ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ 19ος , ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ Ιωάννης 39ος, ΠΑΠΠΑ Αλεξάνδρα 27η και ΧΡΗΣΤΕΑ Χαρά 34η.

Στην ομαδική κατηγορία η ομάδα των αγοριών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατέκτησε την 4η θέση σε σύνολο 9 ομάδων και των κοριτσιών την 7η επίσης σε σύνολο 9 ομάδων.