Παρουσία Θεοδωρικάκου συνεχίσαμε την ανακύκλωση

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συνεχίζει την προσπάθεια συμβολής στην ανακύκλωση στην πόλη μας, η οποία έχει επιλεγεί από το υπουργείο Εσωτερικών για να εφαρμοσθεί το Πιλοτικό Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης «Νέα Γενιά Ανακύκλωσης».

Η ανακύκλωση από τους αθλητές , προπονητές, αλλά και στελέχη του σωματείου έγινε και κατά τα εγκαίνια του Πολυχώρου, έγιναν από τον κ. Θεοδωρικάκο, παρουσία του Προέδρου της Βουλής κ. Κώστα Τασούλα, σε χώρο όπου δημιουργείται περιβαλλοντικό πάρκο και Σχολείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τη συμβολή της Μητροπόλεως Ιωαννίνων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ:

http://www.fcpasgiannina.gr/photos/?cws_album=AAJc3R8mx29VASA5PQ_ojs7X1cYAhXqn6zUvhyXlFGXI8_9dym6Yjkp53X3GREGr-c9PIwsAFDNs&cws_album_title=%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%A5%CE%9A%CE%9B%CE%A9%CE%A3%CE%97%202019-2020

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Στα Γιάννινα, μια πόλη που ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος τη χαρακτήρισε πρωταθλητή στην ανακύκλωση, καθώς δύο φορές έχει περιληφθεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής (σ.σ. 2/2/2020), τα εγκαίνια του Πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.

Τα Ιωάννινα είναι μια από τις πέντε πόλεις της Ελλάδος που έχουν επιλεγεί από το υπουργείο Εσωτερικών (οι υπόλοιπες είναι η Νέα Σμύρνη, η Καλλιθέα, το Ναύπλιο και η Άνδρος) για να εφαρμοσθεί το Πιλοτικό Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης «Νέα Γενιά Ανακύκλωσης».

Τα εγκαίνια του Πολυχώρου, έγιναν από τον κ. Θεοδωρικάκο, παρουσία του Προέδρου της Βουλής κ. Κώστα Τασούλα, σε χώρο όπου δημιουργείται περιβαλλοντικό πάρκο και Σχολείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τη συμβολή της Μητροπόλεως Ιωαννίνων.

Στα εγκαίνια παρέστησαν επίσης, ο Μητροπολίτης Μάξιμος, ο Περιφερειάρχης κ. Αλέκος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Μωυσής Ελισάφ, οι Βουλευτές κ. Σταυρος Καλογιάννης και Γιώργος Αμυράς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Δημ. Δημητρίου, ο Διοικητής της 8ης Μεραρχίας ταξίαρχος κ. Δ. Κουτσομύτης, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα περιβάλλοντος κ. Γιώργος Κρεμλής, παιδιά από τον ΠΑΣ Γιάννινα και το τοπικό Σύστημα Προσκόπων.

(Απόσπασμα από το δελτίο τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών στις 2/2/2020)

https://www.ypes.gr/o-ypoyrgos-esoterikon-takis-theodorikakos-egkainiase-ton-quot-polychoro-antapodotikis-anakyklosis-quot-sta-giannena/