Κατάθεση ψυχής από τα κορίτσια μας!

Τη νίκη, με σκορ 3-0, πανηγύρισαν οι γυναίκες του Π.Α.Σ. Γιάννινα απέναντι στην ομάδα του Παναιτωλικού στο κατάμεστο γήπεδο της Ε.Π.Σ. Ηπείρου.

Η νίκη ήρθε πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το σκορ, δεδομένου πως οι έμπειρες παίκτριες του Παναιτωλικού, πλαισιωμένες από νεαρά ταλέντα, στάθηκαν αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο και είχαν αρκετές ευκαιρίες. Ωστόσο, το στήσιμο της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο και η συνολική λειτουργία του Π.Α.Σ., αποσόβησε τον όποιο κίνδυνο.

Τα κορίτσια του Γιάννη Τριάντου έδωσαν χώρο στον Παναιτωλικό και έβγαιναν σε γρήγορες αντεπιθέσεις. Οι αθλήτριες του Αλέξανδρου Ρήγα από την άλλη, δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ την κατοχή και τις ευκαιρίες τους.

Σκόρερ χρίστηκαν οι:

– Ζωή Ντότη στο ‘9 που ντρίπλαρε και την τερματοφύλακα

– Michelle Tober στο ’61, με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο ’80, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ

Σημαντικές στιγμές της αναμέτρησης:

– Ο Π.Α.Σ. τελείωσε τον αγώνα έχοντας 4 παίκτριες 12 χρονών στην ενδεκάδα. Η Ειρήνη Κλήμη και η Φοίβη Γκόλα έκαναν την πρώτη τους συμμετοχή, δίπλα στις Λυδία Σιαφάκα και Δανάη Αγγέλη.

– Το πολύ καλό κλίμα στην εξέδρα, όπου φίλοι του Π.Α.Σ., παρακολούθησαν τον αγώνα, δίπλα δίπλα με τους φίλους του Παναιτωλικού, ο καθένας με τα διακριτικά του και χωρίς το παραμικρό θέμα.

– Η Michelle Tober και η Ζωή Ντότη χάρισαν πολύ εντυπωσιακές φάσεις στους θεατές, που αρκετές φορές αναφώνησαν από θαυμασμό.

Επόμενος αγώνας για τα κορίτσια του Π.Α.Σ. Γιάννινα, μέσα Ιανουαρίου, εκτός έδρας στη Λευκάδα, όπου θα έχουν τη στήριξη των εκεί φίλων του Π.Α.Σ.!

Π.Α.Σ. Γιάννινα (Γιάννης Τριάντος): Παπαδοπούλου, Καρλέτσα, Φώτη, Σιαφάκα, Μιχάλη (’74 Κλήμη Ε.) Λαμπράκη (’88 Γκόλα), Tober, Τσαρή (’88 Αγγέλη), Ζαφείρη (’88 Παΐλα), Μπάρκα, Ντότη (’82 Τσόγκα) και Γιώτη, Κωλέτση.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αλέξανδρος Ρήγας): Κλοκώνη, Αντωνοπούλου, Κολοβού, Σαμψωνά, Σιορίκη, Παπαδημητρίου Φ., Ασημάκη, Παπαδημητρίου Κ., Σιαπλαούρα (’89 Μουτεσίδη), Σταμάτη (’37 Αποστολάκη), Φεγγούλη (’88 Θώδη) και Καρατσάλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Δαδάνης Απόστολος της ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τις κ.κ. Τζίμα Μαρία και Βλαχοπούλου Ευθυμία της Ε.Π.Σ. Ηπείρου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=317334497773316&set=pcb.317335577773208