Διμερής επαφή μεταξύ των ακαδημιών ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- FC Kobenhavn

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συνάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Γιώργου Οικονόμου με την ηγεσία των υποδομών της FC Kobenhavn στην Κοπεγχάγη.

Συμφωνήθηκε μεταξύ άλλων η διμερής επαφή μεταξύ των ακαδημιών των δυο ομάδων καθώς και η παροχή τεχνογνωσίας γύρω από τις αναπτυξιακές ηλικίες από την πλευρά της Κοπεγχάγης, μιας και υπάρχει χαώδης διαφορά μεταξύ των δυο συλλόγων γύρω από την οργάνωση και βελτίωση των μικρών αθλητών-ποδοσφαιριστών.

Πρέπει να τονιστεί ότι οι υποδομές της FCK τα τελευταία χρόνια βρίσκονται ανάμεσα στις πιο οργανωμένες ακαδημίες ποδοσφαίρου στην Ευρώπη.

Γενικά όλο το Δανέζικο ποδοσφαιρικό σύστημα των υποδομών έχει οργανωθεί και αναπτυχθεί τα 10 τελευταία χρόνια.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η συνεχής προώθηση Δανών ποδοσφαιριστών στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Στην συνάντηση ήταν ο γενικός υπεύθυνος υποδομών της Κοπεγχάγης κ. Anders Lange, ψυχολόγος-απόφοιτος του παιδαγωγικού Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης, επαγγελματίας προπονητής ποδοσφαίρου, καθώς και ο Κος Cristian Wilkens, υπεύθυνος retruitment της ομάδας,απόφοιτος ανώτατης σχολής Ψυχολογίας.

Συζητήθηκαν και αναπτύχθηκαν όλες οι πτυχές της οργάνωσης των Υποδομών από τον κ.  Lange και μεταξύ άλλων συζητήθηκε το ενδεχόμενο φιλικών συναντήσεων στα Γιάννενα τον επόμενο Ιούνιο, μιας και υπάρχει απευθείας πτήση από Κοπεγχάγη -Ιωάννινα κάθε καλοκαίρι.

Στις συναντήσεις ήταν παρών και ο Μάριος Οικονόμου ο οποίος βοήθησε στην επικοινωνία και μετάφραση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ: https://photos.google.com/u/1/photo/AF1QipMbMPxwk6CmvKQOGLv1VOLyNLspsz02Mmib3wOK

 

 

οίος βοήθησε στην επικοινωνία και μετάφραση.