Νέα

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΤΑ 31/1/2018 – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/video

Δευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2018 20:08

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΤΑ 31/1/2018 – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/video

Περισσότεροι από 750 μέλη, αθλητές και φίλοι του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατάκλυσαν την Τετάρτη 31/1/2018 την μεγάλη αίθουσα δεξιώσεων του CEZARIA για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου.

Παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Οικονόμου και των διοικουσών επιτροπών των τμημάτων Ποδοσφαίρου Μπάσκετ, Κολύμβησης και Ξιφασκίας την μεγάλη οικογένεια του ερασιτέχνη ΠΑΣ τίμησαν με τη παρουσία τους και χαιρέτησαν την εκδήλωση ο πρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Καψάλης, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος που από δεκαετία και πλέον Ευλογεί τις εκδηλώσεις του σωματείου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Παπαχρήστου, ο αντίδήμαρχος κ. Γιωτίτσας, εκπρόσωποι της ΕΠΣΗΠ οι κ.κ. Ευθυμίου, Γκόλιας και Δαβής, εκπρόσωπος του Δ.Σ. της ΠΑΕ και υπεύθυνος υποδομών κ. Ιωάννου, ο προπονητής της ΠΑΕ κ. Πετράκης και οι συνεργάτες του κ.κ. Τιαουσάνης και Αλεξίου, οι προπονητές των υποδομών της ΠΑΕ κ.κ. Αγγέλης, Μπαδήμας και Ανθυμιάδης, οι γενικοί αρχηγοί των υποδομών της ΠΑΕ κ.κ. Παπαδόπουλος, Λώλης και Σταύρου, ο αρχηγός του ΠΑΣ που προέρχεται από τις ακαδημίες του ερασιτέχνη Αλέξης Μιχαήλ και εκπρόσωποι των χορηγών του σωματείου με επικεφαλής τον μεγάλο χορηγό κ. Κώστα Σεπετά, οι προπονητές όλων των τμημάτων του σωματείου, αθλητές, γονείς και φίλοι όπως και εκπρόσωποι των συνδέσμων Φιλάθλων.

Εκ μέρους του σωματείου την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του σωματείου κ. Οικονόμου, και οι επικεφαλής των διοικουσών επιτροπών του τμήματος ποδοσφαίρου ο κ. Μιχάλης Δάλλας (ο οποίος είναι και γενικός γραμματέας του Σωματείου), Μπάσκετ κ. Γιάννης Μάντζιος, μπάσκετ γυναικών κ.  Μιχάλης Τόλης, Κολύμβησης κ. Ιουλία Μπίγγου και Ξιφασκίας κ. Ανδρέας Καραμάνης.

Στη συνέχεια της βραδιάς τιμήθηκαν ο επί σειρά ετών πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Χρίστος Τσάγκας (την απονομή έκανε ο πρόεδρος κ. Οικονόμου) , ο επί σειρά ετών επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ και πρώην Γενικός Γραμματέας του σωματείου κ. Κώστας Αναστασίου (την απονομή έκανε ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του τμήματος Μπάσκετ κ. Μάντζιος) και ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ΠΑΕ Αλέξης Μιχαήλ, ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία του ερασιτέχνη στην οποία εντάχθηκε σε ηλικία 6 ετών. (την απονομή έκανε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη κ. Πέταλης).

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος ο οποίος με παραινέσεις απευθύνθηκε στους νεαρούς αθλητές.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος κ. Ελενα Αντωνίου και ο επικεφαλής των προπονητών των ακαδημιών του τμήματος Μπάσκετ κ. Δημήτρης Αναστασίου.

Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση κάλυψαν και έδωσαν μεγάλη προβολή όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ευχαριστεί για την προβολή που γίνεται σε όλες τις εκδηλώσεις του σωματείου, όπως επίσης ευχαριστεί και τον πρώην γενικό αρχηγό του ερασιτέχνη ΠΑΣ κ. Διαμάντη Θέμο για την κάλυψη της εκδήλωσης για την επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην ενότητα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ στο άλμπουμ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 31/1/2018 ανέβηκαν φωτογραφίες από την εκδήλωση εκτός του κ. Διαμάντη Θέμου, της κυρίας peggy karra και του κ. Χρήστου Καλύβα.

Και σε αυτή τη διεύθυνση το video της εκδήλωσης από τον Diamantis V. Themos

 

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DJXUIErCKnys&h=ATNBlE6mcmeIejpbjFORwirZv_bEb-LCvCPgemtNA0NBBIxMzI-yq3VQsWeGEitA8_A30e0HBCGh6Y15_EVJMkWRQQD-QxQ02vaG6gOX31uw-AvpnPVSD6UU80fC31PniXs0IMrR5YwjhGp_z0is-2twNJshbvCvUWwmi58XU6tZcrbWi8oY4PeGzcuVrS4E1lS2WpxXld49gwpGUExX-EmRoleIuZHohqZgA0Ucdx_zNukGDvR2xWxuSWooNjOVB9FQvME-f8oxdBoT5rdzo7q4bR54sOrOzupxW_Q