Νέα

ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τετάρτη, 08 Μάρτιος 2017 23:07

ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ

Στην αίθουσα του ΚΕΠΑΒΙ όπου δραστηριοποιείται το τμήμα Ξιφασκίας του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έγινε την Τετάρτη το βράδυ η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Από πλευράς του σωματείου ήταν εκεί ο πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του σωματείου κ. κ. Χρίστος Τσάγκας και Κώστας Αναστασίου, όπως και ο προπονητής κ. Ανδρεάς Καραμάνης, οι αθλητές του τμήματος και οι γονείς τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Ιωαννίνων του Σύριζα κ. Γιάννης Στέφος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος κ. Θωμάς Μπέγκας, ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γκόλας, ο Γενικός Περιφερεριακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου κ. Κωνσταντίνος Σκούμας, ο κ. Σωτήρης Ζήσης εκπρόσωπος της εταιρείας Ζήσης Σπορ χορηγός του τμήματος και ο πρώην αστυνομικός διευθυντής κ. Ανδρεάς Παπιγγιώτης.

Τους καλεσμένους καλοσώρισε ο προπονητής κ. Καραμάνης ο οπόίος ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης, ενώ στους στόχους και προοπτικές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ γενικά και του τμήματος Ξιφασκίας ειδικά, αναφέρθηκε ο Γραμματέας κ. Αναστασίου με παραινέσεις στους αθλητές και ευχές για την καινούργια χρονια.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Βουλευτής κ. Στέφος, ο Δήμαρχος κ. Μπέγκας, ο αντιδήμαρχος κ. Γκόλας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου κ. Σκούμας ο οποίος σημειωτέον είναι πρώην αθλητής Ξιφασκίας!

Φωτογραφίες από την εκδήλωση θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του τμήματος Ξιφασκίας.